Concurs Joan Oliver

Història

El Concurs Literari Joan Oliver - Pere Quart per a nois i noies el va convocar per primera vegada l’Ajuntament de Sabadell l'any 1979 per tal d'estimular la creativitat literària del jovent de la ciutat de Sabadell.
Des d’aleshores s’ha convocat cada any. En l'edició del 2002 es va suprimir l'especialitat de còmic i es va ampliar l'edat dels concursants per tal de permetre la participació dels alumnes de tercer cicle de primària.

Descripció

Concurs de prosa i poesia obert a tots els nois i les noies d’11 a 18 anys. S'estableixen tres categories per a les dues modalitats de prosa i poesia. El tema és lliure i s'atorguen tres premis per a cadascuna de les categories. Cada any es publiquen les obres premiades.

Objectius

Incentivar els nois i les noies per a la creació i l'expressió en els llenguatges de prosa i de poesia,  motivar-los perquè participin activament en la creació literària, promocionar l'ús de l'expressió escrita en català i publicar i donar difusió de les obres guanyadores.

A qui s'adreça

Alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional, residents o estudiants a Sabadell.

MÉS INFORMACIÓ

BASES 2016   • Els terminis de presentació de les obres seran del 18 al 28 d'abril del 2017, passat Sant Jordi.
  • L'acte de lliurament dels premis serà el dia 1 de juny, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart.
  • Se acepta cualquier género literarioCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada