Opinió personal llibres en català (3r B)

1. Clicar al títol de l’entrada.
2. Entrar a l’entrada i anar al desplegable “Comenta com a”.
3. Triar l’opció “Nom/URL”.
4. En “Nom” posar el nom i el vostre primer cognom. Posar també la classe.
5. Cliquem a “Continua”.
6. Ara ja podem escriure el nostre comentari. Es pot escriure directament o fer “copiar i enganxar” a partir d’un text escrit en un document de Word. Es recomana la segona opció perquè així podreu fer servir el corrector ortogràfic.
7. Quan acabeu, clicar a “Publica”. Es pot donar a l’opció de “Previsualitza” abans de publicar per veure com queda.
8. Recordeu que el comentari no es publica automàticament, ja que abans ha de ser autoritzat per l’administrador del blog.

5 comentaris:

 1. CAZADORES DE SOMBRAS
  Aquest llibre m'ha agradat per què va d'aventures, amor, fantasia, i no es fa pesat. els personatges están molt ben descrits, i , personalment, m'ha agradat molt, sobretot el noi protagonista. A més, és un llibre que fa que no t'avorreixis d'ell en cap momento. És un llibre fàcil d'entendre pels alumnes d'ESO.
  També m'ha agradat molt la pel·lícula que van fer del primer llibre de la saga, però crec que és molt millor el llibre. Ho puntuaría amb un 9 sobre 10 i el recomano a tots els meus amics.
  En resum, aquest llibre, de tots els que he llegit, és el llibre que més m'ha agradat i estic esperant que surtí el sisè llibre per saber com acaba la saga.

  ResponElimina
 2. Aquesta novel·la m'ha agradat per varis motius. Un d'ells és perquè parla de la vida del meu ídol, Steve Jobs; i l'altre perquè hi ha molta aventura, misteri, amor i sexe.
  Aquesta història comença quan Steve és un nen petit que ha sigut adoptat i és un aficionat dels cotxes i construeix cotxes amb l'ajuda del seu pare. A mesura que es va fent gran, va construint un ordinador amb l'ajuda del seu millor amic fins que acaba fent la seva pròpia empresa.
  Per finalitzar, aquesta novel·la la recomano per a nois i noies a partir de 15 anys. Ho puntuaria amb un 9 sobre 10.

  ResponElimina
 3. TUAREG - Alberto Vázquez-Figueroa

  Aquest llibre m'ha agradat perquè és molt interessant i manté el suspens fins al final.
  Hi ha pocs personatges però tot i així, no en calen més per escriure una gran història. El llibre està fet per ser llegit per algú amb molta paciència ja que es fa llarg, però t'ensenya moltes coses i el final et deixa bocabadat.
  Per acabar, recomanaria el llibre a aquelles persones que els hi agradi llegir i que estimin passar hores sense treure els ulls del llibre, perquè aquest llibre enganxa. Li donaria un 8 sobre 10.

  ResponElimina
 4. EL NOM DEL VENT de Patrick Rothfuss

  Aquest llibre m’encanta, i estic segur que és dels millors que he llegit.
  La història és molt interessant i t’atrapa de seguida, sempre vols saber què és el que passarà a continuació. Està ambientat en una època semblant a la medieval, en un món diferent, però que en alguns aspectes recorda a aquest: els pobres viuen per sota dels rics. Kvothe, el protagonista, és un noi molt intel•ligent i heroic i és un dels motius pel que m’agrada aquesta novel•la. Un altre aspecte és la màgia, que abunda en aquesta història, però es tracta d’una màgia més especial. A més, hi trobaràs amor i romanticisme.
  Si t’agrada el món del Senyor dels Anells, la fantasia i l’aventura, sens dubte aquesta és la teva novel•la.

  ResponElimina
 5. A mi m'ha agradat molt el diari de Greg, perquè és molt il•lustrat. En el diari de Greg hi surten molts personatges, el principal és en Greg i els personatges secundaris són la seva família. En total són set personatges. L'argument tracta sobre un adolescent que té un amic una mica estrany a l’escola. El seu amic es diu Rowlin, és transparent ningú s'adona si està o no està. A en Greg li van passant aventures. El recomano a nois adolescents perquè no es fa res pesat.
  La meva puntuació és de un 9 sobre 10.

  ResponElimina